Ze względu na przedłużający się stan epidemilogiczny organizatorzy 13. Miedzynarodowych Targów Obiektów Noclegowych Worldhotel i 24....
Hotel Investment Trends Poland&CEE to wyjątkowe spotkanie profesjonalistów poświęcone inwestycjom hotelowym w Polsce oraz...
Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii Food-to-Go już od ośmiu lat z organizowane są na początku lutego, ponieważ zima to doskonały czas, aby przemyśleć budżet, oszacować wydatki i pomyśleć nad nowymi sposobami dotarcia do klientów. Tych natomiast corocznie licznie spotykamy podczas Targów, bo w okresie zimowym mają więcej czasu, aby zapoznać się z ofertami.
Z roku na rok zainteresowanie Targami Food-to-Go rośnie. Świadczy o tym zarówno coraz większa liczba Wystawców, jak i osób z branży odwiedzających w tym czasie Centrum Wystawienniczo – Kongresowe AmberExpo. Wpływ na wysoką frekwencję z pewnością będzie miał program towarzyszący wydarzenia, a ten już dziś zapowiada się wyjątkowo ciekawie.
Strefa Multi Café
Nowością najbliższych Targów jest Strefa Multi Café, która stanie się inspiracją dla właścicieli nadmorskich kawiarni, dynamicznie rozwijających się w ostatnich latach. Jak się wyróżnić, czym przyciągnąć sezonowego klienta, jak zaaranżować swój lokal lub letni ogródek? Między innymi na te pytania udzielą odpowiedzi Wystawcy, prezentujący w Strefie Multi Café zastawy stołowe, porcelanę, sztućce, meble, oświetlenie, tekstylia i dekoracje, wyposażenie ogródków, zadaszenia, pergole czy akcesoria z zakresu architektury ogrodowej.
Strefa Deserowych Inspiracji
Na lutowych Targach nie zabraknie też cieszącej się ogromnym zainteresowaniem Strefy Deserowych Inspiracji. Swoje produkty promują na niej producenci i dystrybutorzy kawy, herbaty, czekolady oraz słodkich i słonych deserów, lodów, sorbetów, dodatków i dekoracji cukierniczych. To właśnie tutaj mistrzowie cukiernictwa i najlepsi kucharze prezentują swoje umiejętności, a także nawiązują cenne kontakty biznesowe.
Gość specjalny
Już dziś możemy zdradzić, iż jednym z gości będzie kobieta, która…. ceni sobie sposób podania, dekorowania dania. Pomysły zwykle przychodzą jej do głowy nocą, a inspiracją są zwykle jej częste zachcianki. Planuje wyruszyć do Tajlandii i Indii – czyli w miejsca, które kulinarnie już dawno podbiły jej serce. Nie wyobraża sobie śniadania bez musli z mnóstwem bakalii, popołudnia bez kawy i dnia bez porcji słodkości. Uczestniczka 5. edycji największego kulinarnego show na świecie – MasterChef Polska. Zdobyła też drugie miejsce w konkursie Kulinarny Blog Roku. Jednym z Gości Specjalnych 8. Targów Food-to-GO będzie Sylwia Ładyga.
MIEJSCE TARGÓW:
Centrum Wystawienniczo-Kongresowe AmberExpo
ul. Żaglowa 11, 80-560 Gdańsk
Więcej na stronie: www.foodtogo.pl